MUZE – 5 MC dau cu pace pentru Cele 4 elemente! (Video)

2

La începutul anotimpului rece, trupa MUZE încălzește publicul cu vibe-uri de vară în videoclipul piesei Cele 4, primul single de pe materialul aflat în lucru. Piesa, produsă de George Borza, este o colaborare cu CHRONIC și reprezintă un tribut adus celor patru elemente ale culturii hip-hop: MC-ing, DJ-ing, graffiti si b-boying.

 

Înregistrările au avut loc la studioul Ino Music, cu Ciprian Blaga ca inginer de sunet și mix / master realizate de Benzen la Cutover Studio. Scratch-urile au fost asigurate de DJ Grigo si DJ MO, membri ai crew-ului CHRONIC, iar de partea video s-au ocupat Taz (Ionuț Dongo), Willy (Andrei Dima) și Apollo Kamoda.

3

Videoclipul filmat la magazinul de graffiti Corner Shop ilustrează un block party având ca invitați reprezentanți ai fiecărui element, printre care DJ Grigo și DJ Dox, Mario V, K-gula, OvP, Sthelu (Sunet Fin), Ghismo, Passcall, Rey și Tony (10 Tone), printre mulți alți prieteni susținători ai culturii. Partea de graffiti și street art este reprezentată de SONE, MVD MVN și RO, iar comunitatea de dans a fost prezentă prin b-boy Pyciu, b-girls Bebe & Simi și Damia.

 

Atmosfera de petrecere a fost întreținută cu implicarea Jerry’s Pizza și Ursus Romania / Redd’s.

 

MUZE este singura trupă rap din Romania formată din cinci fete: EnerGIA, Gani, Liry, MGee și Undercover. Sound-ul trupei este influențat de stilul unic al fiecarei membre și variază de la elemente old school, la trap și R&B. Viziunea MUZE se bazeaza pe evoluție constantă, prin mesaje pozitive și profunde.

 

Vă invităm să fiți la curent cu activitatea trupei MUZE, pe Facebook, YouTube și Instagram.

 

Audiție și vizionare plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu