Mitză – Robot (Comandă/Concurs)

Mitză a lansat ieri în cadrul unui eveniment desfășurat în clubul bucureștean Silver Church, noul său mixtape, intitulat “Robot“. Materialul conține 13 piese și colaborări cu GrasuiX, MefX, Guess Who, Tranda, Spike, Maximilian, Junky, Skizzo Skillz și DOC. Producțiile sunt asigurate în mare parte de Mitză, dar și de către GrasuiX,Nicalai și MefX. Mixtape-ul se poate descărca de pe site-ul http://robot.okapisound.com, dar este disponibil și în format fizic în Rap Music Store la prețul de 20 lei + taxe poștale.

Și pentru că tradiția o cere, shop-ul de profil numărul 1, Rap Music Store, impreună cu cel mai promițător site de profil, Hip Hop News, vin cu un concurs. Aveți ocazia de a câștiga un exemplar cu autograful lui Mitză, din tirajul limitat al mixtape-ului “Robot“. Ce trebuie să faceți este să răspundeți printr-un comentariu la următoarele întrebări:

Care piesă de pe mixtape-ul “Robot” vă reprezintă cel mai bine? De ce?

Răspunsurile se pot posta până pe 21 aprilie a.c., dată la care vom anunța câștigătorul. Nu uitați să apăsați butonul de “Like” aflat în partea de sus a site-ului nostru. În acest fel sunteți conectați permanent la informațiile pe care Hip Hop News vi le oferă zi de zi. Succes !

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu