MefX – Bicicletă (Video)

Okapi Sound prezintă videoclipul noului single MefX, „Bicicletă”, în premieră pe www.mefx.ro și pe canalul oficial de YouTube.

Filmările videoclipului „Bicicletă” s-au desfășurat în urmă cu aproximativ două săptămâni, în parcurile Herăstrău și Tineretului din București, unde au fost prezenți Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Nane, Tranda și Spike, pe care îi putem vedea în videoclip. „Bicicletă” a fost regizat de Spike (Evil Twin Studio) și filmat pe parcursul a două zile.

MefX a început să lucreze pentru „Bicicletă” în urmă cu trei ani, dar a decis să o lanseze vara acesta, urmând un proces inedit:

„Am început să lucrez la „Bicicletă” acum multă vreme, dar abia în 2014 am zis să o scot din garaj. Mi-am luat sculele într-o dimineață, i-am dat cu vaselină la tobe, i-am reglat volumele cu Grasu XXL și Serban de la Hahaha, i-am umflat roțile și am vorbit cu Spike să mă filmeze în timp ce o călăresc prin Herăstrău. Acum sper să mă vadă toată lumea la televizor și să le deschidă apetitul de plimbare.” – MefX

Noul single MefX a fost realizat la Okapi Sound Studio și la HaHaHa Production împreună cu Șerban Cazan, pe un instrumental semnat MefX. „Bicicletă” reprezintă cel de-al treilea single al artistului, după „Nu te-am avut” și „Spune-mi ce vrei” – o colaborare cu Maximilian, al cărei videoclip a putut fi urmărit pe televiziune muzicale și este disponibil pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu