MC Contest, cu suflet de poet!

mc-contest-maich-unic-production

Mi-a zis cineva ca atunci cand am, e bine sa si dau.

Cand eram la inceput, si nu numai, ma rugam de toti baietii care faceau bituri sa ma ajute, dar erau ocupati cu brigada lor… Asa ca m-am gandit ca sunt multi poate in situatia mea de atunci, care poate nu au bani sau care nu sunt bagati in seama desi ei scriu sincer si candenta lor rupe!

Asa ca fratele vostru da drumul la un contest, prin care vreau sa gasesc acel MC real, cu suflet de poet.

Castigatorul va fi ales de mine si de fratii mei: Samurai, El Nino, Etic si CenzuraH.

Premiul consta intr-un EP de 6 piese, incluzand productia instrumentala, inregistrare, mixaj si masterizare, realizate de catre mine, echipa Unic Production si AMAVI.

Facem si coperta la EP, plus artwork-uri pentru fiecare piesa in parte, design-ul fiind realizat de Catalin Matei ( Etic @ sept:art).

In plus, castigatorul va primi un tricou la alegere din partea lui Samurai, unul din partea lui El Nino si unul din partea echipei AMAVI.

Deci fratele meu, daca ai castigat ai totul asigurat.

Ca sa evitam orice fel de intrebare si nelamurire, aveti un bitan, pe care va trebui sa scrieti si sa inregistrati cea mai buna bucata. Structura piesei nu conteaza, puteti da o strofa, doua, dar vom tine cont daca cineva va realiza un concept bun cu refren si strofe inchegate. Calitatea inregistrarii nu ne intereseaza atata timp cat intelegem ce se petrece acolo.

Concursul va lua sfarsit pe data de 30 septembrie.

Instrumental: https://soundcloud.com/maic…/mc-contest-instrumental-836-bpm

Trimite bucata la adresa de e-mail: biz@maich.ro.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu