Marphă Hip-Hop – Sezonul 4 / Episodul 5 (Video)

Sunt mai mult decat aproape, în orice cartier am locui. Tonik Obiektiv, Dox și Catalin au ținut cont de asta. În episodul de astăzi, trei soldați din Sălăjan se războiesc cu B.U.G. Mafia, însă nu pe piese, ci pe spațiu de emisie.

Pentru prima intervenție, pregătiți-va căștile, pentru ca s-ar putea ca, după emisiune, să aveți chef de ascultat muzică. Dinte, Pistol și Robert DRG povestesc despre viitorul lor proiect: “Ne-am întors”, ce s-ar putea sa îl aibă ca invitat și pe Sișu.

Robert DRG vobeste despre prietenia lui cu Cedry2k, dar și dezvăluie substratul viitorului său album, “Ăsta e primul și ultimul”. Totul completat de o coloană sonoră Il-Egal în stil “Merg cu câinii mei” (piesă în care apar și Greku și Brugner).

Și pentru ca Sălăjanul să fie cu adevărat în casă, a avut loc și un freestyle Muy Importante, la care au contribuit toți cei trei.

Emisiunea continuă în forță, așa că Dox îi ia la întrebări pe Ecsper și Bulgaru, în “Anonimația”. În discuția în care s-a anunțat un album nou, a fost menționat și rapperul Shobby.

Pe frontul “De cartier”, Cătălin a deschis “Paginile de istorie” la anul 1998. Vă iubiți cartierul? Atunci știți despre ce vorbesc. Materialul a avut parte de un concert de lansare în Studio Martin și chiar de un premiu pentru vânzări, chiar daca nu a fost promovat de un videoclip. Albumul, în format de colectie, a fost pus la bătaie în concursul ediției.

Spre finalul emisiunii, Tonik Obiektiv a stat de vorba cu “Artistul din backstage” Flavius Martin. El a vorbit atât despre site-ul HipHopNews, cât și despre magazinul de care se ocupă.

Vă invităm să vizionați emisiunea. Pentru că zilele însorite sunt făcute ca să ne reamintim că HIP-HOP-ul este Marphă!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu