Marphă Hip-Hop – Sezonul 4 – Episodul 4 (Video)

Începem acest episod cu un „€œHristos a Înviat!”. Și continuăm cu Ad Litteram, Cerbu’€™ și Stres. Ca bonus, îl avem pe Cage de la Sweet Damage Crew. Detaliile vi le lăsăm să le descoperiți în emisiune.

Tonik Obiektiv deschide emisiunea cu un interviu cu Scânteie și cu un anunț: pe 19 mai, la The Silver Church Club se va lansa „€œun fel de best of”, ce marchează 10 ani trecuți peste numele „Ad Litteram”.

Materialul este susținut și de piesa „Legat la ochi și mâini”, cu Makru și Oreste Teodorescu. Întrebat despre piesă, Scânteie a recunoscut că „€œa ieșit Marphă HIP-HOP”, așa că s-a decis să o prezinte la sesiunea Muy Importante de live.

DJ Dox a ales să scoată „€œAnonimația” din Cerbu’€™ și Stres, la PacPac Studio. Dacă Cerbu’€™ va lansa albumul „Cinema” €œin curand”, Stres are un „€œStrigăt pentru libertate” programat pe 12 mai, la The Silver Church Club. Și după un proaspăt lansat clip, rapperul anunță că mai d㠀œo bucată”.

„€œPagina de istorie” a lui Cătălin dezvăluie. Azi, primul album Moromeții apărut atât pe format casetă audio, cât și CD: „€œSud Stil” (1999). Colaborări, schimbări în componența trupei, piese precum „Vino să mă vezi mamă” au făcut din acest material un viitor premiu binemeritat pentru cine îl va câștiga.

„€œO echipă de băieți care vă desenează pereții din 2010”. Așa se prezintă Cage din Sweet Damage Crew. Invitatul lui Tonik Obiektiv a povestit despre cum banii se pot împleti cu pasiunea, grafitti-ul poate fi dus la un nivel internațional, dar și despre relația cu „€œgaborii” din țara noastră.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu