Marphă Hip-Hop – Episodul 12 – SEZ, JerryCo, Tataee, Mario V, Jazz 8 & DJ OldSkull

Ultima ediție din acest sezon a singurei emisiuni online hip-hop din România aduce invitați unul și unul, de la SEZ până la Tataee și JerryCo.

SEZ, producătorul din spatele lui Cedry2k, Sișu, Bitză, Guess Who și mulți alții, vorbește despre mixtape-ul proaspăt lansat, „Sezonul 1” și dezvăluie planurile sale pentru „Sezonul 2”. SEZ dă și câteva nume de trupe și mc-i ale căror piese le va produce în curând.

Apoi, Tataee, JerryCo și Mario V aduc platoul de filmare pentru videoclipul piesei „Oriunde, Oricând” la Marphă Hip-Hop. După o mostră din prima zi de filmări a clipului, cei trei oferă detalii despre producție, instrumentale și felul în care albumul lui JerryCo va fi distribuit. JerryCo încheie cu un anunț ce îi va bucura pe admiratorii lui Mario V.

Înainte să intrăm în vacanță, vă oferim un freestyle dat de Metafora, pe care îl veți recunoaște cu siguranță.

În rubrica „€œAnonimatia”, Angeles îl ia la întrebări pe Jazz8, membru al proiectelor The Bridge Committee și SickSound Crew. Jazz8 povestește și despre clipul „Back Down”, care poate fi urmărit pe canalele tv muzicale.

„€œArtistul din Backstage” pe care vi-l recomandă Tonik Obiektiv în această ediție este DJ OldSkull. Veți afla despre începuturile sale ca DJ, producții de instrumentale și planurile lui muzicale.

Echipă noastră de admiratori de Hip-Hop vă urează o vară Marphă și vă aduce, din toamnă, un nou sezon, cu materiale ca la carte.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu