Marphă Hip-Hop – Episodul 11 – Bitză, Metafora, Nelegitim, Vicențiu & Dan (Hip Hop Kulture)

În penultimul episod din acest sezon, ne continuăm periplul în lumea hip-hop-ului românesc și vă oferim ca de obicei interviuri interesante cu artiști talentați.

Primul invitat nu mai are nevoie de nici o prezentare, el strânge „Nopți albe pentru zile negre”, ați ghicit este vorba de Bitză. Echipa Marphă Hip-Hop a pătruns în locul în care s-a filmat cel mai nou clip al artistului, studioul Traian 150, de unde am aflat multe informații inedite despre cel mai recent material discografic la care Bitză lucrează în acest moment.

Marphă Hip-Hop împreună cu Shiny Events și Școala de Dans Trouble te invită la Go to Dance, un concurs de street dance cu circuit închis. Participând la concursul emisiunii ai ocazia să câștigi una din cele 2 invitații duble la acest eveniment.

Metafora și Agre de la Nelegitim ne-au vizitat la Anonimația, ocazie cu care au și interpretat în premieră două live-uri de excepție.

Rubrica Artiștii din Backstage vă face cunoștință cu 2 personalități, care stau în spatele binecunoscutului site HipHopKulture.ro. Vicențiu care este unul dintre fondatorii acestui site și Dan (HipHopKulture Shop).

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu