Marius Moga, Gheorghe Hagi, LuKone, DOC și What’s Up au colaborat pentru proiectul Next 11!

11 Campioni” este cel mai nou single a cărui producție este semnată de celebrul producător Marius Mogași LuKone (Vlad-Agresiv). Melodia este parte a proiectului „Next 11„, un „joint-venture” între Academia De Fotbal „Gheorghe Hagi” și compania Pepsi România. Pentru acest single Marius Moga i-a anturat pe DOC și What’s Up.

Despre o parte a proiectului muzical Gheorghe Hagi a declarat că Marius Moga l-a chinuit foarte mult, deoarece l-a pus să şuteze mai multe mingi, care trebuiau să lovească nişte tobe. Compozitorul a înregistrat zgomotul produs de lovirea balonului, el folosind aceste sunete pentru negativul melodiei.

Referitor la proiectul „Next 11” tot celebrul fotbalist Gică Hagi a spus:

Parteneriatul cu Pepsi l-am început acum trei ani, după ce am fost implicat în fotbal foarte mult timp. Acum investesc în copii şi juniori, în viitorul României. Strategia noastră este să devenim, mai întâi, cei mai buni din România, apoi şi în afară. Obiectivul este de a crea jucători buni care să facă faţă la nivel intern şi internaţional. Este o provocare mare pentru toţi cei din academie. Acum avem 27 de copii la loturile naţionale, avem şi copii mici foarte buni, care vor ajunge să facă performanţă. Nu am de unde să ştiu acum numele lor, dar avem 40 de jucători talentaţi.

Vă invităm să ascultați imnul campaniei, „11 Campioni„, interpretat de DOC, What’s Up pe refren, Marius Mogași LuKone la producție. Audiție plăcută!

Surse: Urban.ro
Mediafax.ro

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu