Mario V prezintă WorldWide! – 2Pac Tribute Album (Remixes) (Descarcă)

De ce album de remixuri? De ce Tupac?

Tocmai terminasem lucrul la albumul lui JerryCo şi vroiam sã încep ceva nou şi tare dar eram pur si simplu epuizat dupã şase luni de muncã de chinez, fiindcã partea cea mai grea este sã dai unui proiect forma doritã, când muzica şi versurile sunt scrise deja. Dar ne-a ieşit! Şi va fi un album foarte tare!

Încercând sã îmi reiau activitatea, mi-am dat seama cã eram pur şi simplu stors de puteri, creierul nu mai vroia decât relaxare. Dar foamea de creaţie a ocolit sistemul nervos central şi a negociat direct cu inima. În preajma zilei de naştere a celui care a fost unul dintre cei mai tari artişti hip hop din toate vremurile (DA, 2Pac e “dã best” 😀 ) îmi tot ieşeau în cale lucruri şi evenimente legate de el. Un grãtar unde se asculta 80% Tupac (cã doar era ziua lui, nu?), un filmuleţ pe YouTube cu poze fake, în care se sugera cã încã trãieşte (funny people), o carte cu poezii scrise de el şi despre care ştiam doar de pe net, sau nişte piese mai noi care ajungeau pentru prima datã la urechile mele.

Toate acestea mi-au reamintit cine a fost Tupac Amaru Shakur pentru mine şi ce a însemnat el pentru hip-hop, iar ideea de a face un album de remixuri şi nu oricum, ci exact aşa cum simt, reprezintã un omagiu adus la momentul potrivit. Într-o perioadã în care muzica superficialã atinge cote maxime, am ales sã realizez proiectul “WorldWide! – 2Pac Tribute Album (Remixes)”. Vã recomand cu cãldurã sã ascultaţi remixurile şi sper sã vã redeschid apetitul pentru muzica lui Pac, cel ce a inspirat zeci, sute, poate chiar milioane de oameni din întreaga lume.

“I’m not saying I’m gonna change the world, but I guarantee that I will spark the brain that will change the world.” – Tupac Shakur

Vă invităm să descărcați acest proiect interesant accesând linkul de Soundcloud disponibil mai jos. Audiție plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu