Mario V cu Adriana Vlad – Nopți De Foc (Video)

Mario V a lansat primul său videoclip oficial. Premiera clipului a avut loc ieri seară, în cadrul emisiunii “Like Hip Hop” difuzată pe 1Music Channel, iar astăzi, clipul a fost lansat și online, pe mariovoficial.com şi pe canalul oficial de Youtube al artistului.

Single-ul se numeşte “Nopți De Foc” și este o colaborare cu Adriana Vlad.

Ca artist urban-soul, Mario V aduce un suflu nou şi diferit în peisajul artistic din România îmbinând sound-ul hip-hop, linii melodice armonioase și versuri puse pe ritm într-un mod original.

Piesa “Nopți De Foc” este inspirată dintr-o poveste adevărată prin care Mario V transmite ascultătorilor că în iubire riscurile trebuie asumate la timp, greșelile recunoscute, iar mândria nu-și are locul.

Videoclipul piesei “Nopți De Foc” este realizat de Mario V în coproducție cu Iceberg Art. Filmările clipului s-au desfășurat pe durata a 3 zile, în două locații din centrul Bucureștiului.

Nopți De Foc” este primul extras pe single de pe albumul de debut Mario V, “Liber Pe Pământ”. Data lansării albumului va fi făcută publică, vineri, 25 Mai, pe pagina de facebook MarioVoficial si pe mariovoficial.com.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu