Making Of : Lu-K feat. Vescan, Makru & Kamili – Move On (Video)

După succesul pe care l-a înregistrat ultimul său videoclip -€“ Move On (cu Vescan, Makru & Kamili), Lu-K , alături de Fonogram Studios/ EMC, a decis să răspundă cererii fanilor artistului și să lanseze pe piață și making-of-ul materialului video.

Filmările s-au desfășurat în ianuarie undeva în zona Universității, și, cum era de așteptat, atât artiștii cât și echipa au fost nevoiți să facă față unui frig crunt, cu atât mai mult cu cât multe cadre solicitau o îmbrăcăminte prea sumară pentru o temperature sub 0 grade.

Making-of-ul videoclipului „€œMove on”, regizat de Andy Platon, va dezvălui așadar că viața de artist nu e întotdeauna ușoară și că, de dragul artei, sacrificii trebuie făcute, nopți trebuie pierdute, etc.., dar va prezenta deopotrivă și momente funny care apar inevitabil într-o echipă tânără, plină de entuziasm.

Și ce mai contează ziua crunt de friguroasă sau oboseala când vorbim despre un rezultat frumos și mai ales apreciat de toți iubitorii muzicii bune, având în vedere că materialul video a înregistrat numai într-o săptămâna peste 200.000 de vizualizări pe YouTube?

Suntem siguri că v-am făcut curioși de surprizele pe care vi le-a pregătit Lu-K prin intermediul acestui material și vă invităm să fiți în permanență conectați cu cele mai noi creații ale artistului pe pagina sa oficială de facebook: https://www.facebook.com/lukbeatsofficial.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu