Lu-K feat. Fly Monnaie & Loredana Cavașdan – Love vs. Hate (Video)

Să iubești sau să urăști – sentimente opuse, despărțite de o graniță extrem de fină. Tocmai pentru a evidenția condiția firavă a iubirii, Lu-K, un deja cunoscut artist și producător muzical autohton, a compus piesa extreme de sugestivă Love Vs Hate:

Sentimentele de iubire sunt foarte importante în experiența de viață a unei persoane. Trăirile și emoțiile tale te definesc ca persoană. Tocmai de aceea, momentele care îți oferă sentimentele plăcute trebuie prețuite, acesta fiind însuși mesajul piesei. Trebuie să fim suficient de atenți pentru că iubirea să nu degenereze în ură, pentru că acest lucru se poate întâmpla într-o secundă

, declară Lu-K.

Și dacă în piesă Lu-K este cel care ne înfățișează fațeta plină de soare a iubirii, abandonându-se în brațele iubirii și savurând fiecare clipă de dragoste, pe cea de-a două parte a piesei, Fly Monnaie este cel care intervine pentru a sublinia partea întunecată a unei relații, survenită în urmă infidelității. Refrenul este cântat de nimeni alta decât una dintre cele mai talentate concurente ale ultimului sezon al show-ului tv Vocea României – Loredana Cavașdan, aflată sub îndrumarea lui Marius Moga, intervenție ce accentuează sublim semnificația piesei.

De altfel, artistul a ales că moment de lansare a videoclipului perioada Sfântului Valentin în special pentru a transmite îndrăgostiților cât de important este să-și protejeze dragostea. Lu-K este de altfel unul dintre puținii artiști–mesageri ai dragostei din industria muzicală, fiind recunoscut și apreciat pentru sinceritatea cu care își dezvăluie sentimentele prin intermediul pieselor. Poate de aceea și majoritatea fanilor săi de pe facebook.com (mai mult de 10.000) poartă fustă : https://www.facebook.com/lukbeatsofficial.

Materialul audio a fost înregistrat la Unic Production, fiind susținut de Fonogram Studios/ EMC.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu