Live Kulture prezintă: Dragonu AKA 47, Cred Că Sunt Extraterestru, Flou Rege, DJ Oldskull @ Control

Live Kulture at Club Control (13.12

Live Kulture prezinta:

Dragonu AKA 47, Cred Că Sunt Extraterestru, Flou Rege, DJ Oldskull @ Control

 13 decembrie la început de iarnă. Poate va fi frig afară, însă cum vei intra înăuntru, cuvintele îți vor străpunge sufletul, cât să țină de cald chiar și după, când ajungi acasă. 
 Curios despre cine vorbim?! Hai să te punem puțin la încercare, îți dăm 3 indicii : viață tumultoasă, rap și cel mai tare beat. Dacă și tu te-ai gândit la Dragonul AKA 47, înseamnă că e clar, suntem pe aceeași lungime de undă. Şi pentru că la noi totul e ca un basm cu regi şi dragoni…ai fi surprins dacă ţi-aş spune că vine şi regele? Care rege ? Îl cunoaşteţi foarte bine şi pe Flou Rege cu siguranţă.  
Nu vin din spaţiu, dar aterizează fix pe şcenă şi reuşesc mereu să ţină fanii conectaţi la mesajele pe care le transmit. Cred Că Sunt Extraterestru, au reuşit să ajungă la inimile tuturor, eliberându-se de realitatea imediată şi făcând un pas spre dimensiunea unde percepţia funcţionează la alte cote.
 
DJ Oldskull va fi prezent şi el, ca să încheiem seara aşa cum se cuvine.
La club Control s-a făcut controlul așa că, va așteptăm pe 13 decembrie, începând cu ora 20:00 pentru o seară legendară!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu