Lansare EP Big Blunt cu Afo – Original/ Colectiv (București)

https://www.facebook.com/events/236663236498615/

Pe 21 decembrie în Club Colectiv Big Blunt și Afo lansează primul EP – Original, nu oricum ci în cadrul unui show emblematic susținut de rapperul și producătorul Ill Bill.

Materialul Original reprezintă lansarea producătorului Big Blunt și beneficiază de experiența muzicală acumulată de Biggie de-a lungul anilor trecând prin stiluri diverse de la metal extrem până la soul, funk, dub și rap. 2013 este anul de lansare a unui produs muzical 100% marca Big Blunt cu Afo ca MC de bază și invitați cu inspirație și flow: K-Gula, raku, Kluster (Shadowbox), Vali Umbră (Subcarpați), Oana Pușcatu și Batz (Rotopercutor) la platane. EP-ul, pe stilul bass music, conține 6 piese însoțite de intro și outro, primul single extras de pe material -€“ Să vezi ce-ți fac cu Afo se găsește pe canalele oficiale.

Big Blunt și invitații Afo, K-gula, Kluster (Shadowbox) și Oana Pușcatu v-au pregătit pe 21 decembrie un show live la fel de original că tot materialul, cu Dan Basu la visuals, plus o colecție limitată de tricouri by Krack -€“ brand de streetwear autohton.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu