KREM feat. DJ DOX – Deliciu de Liceu

 

 

KREM şi DJ DOX  au lansat piesa „Deliciu de Liceu”, un extras de pe viitorul material al artistului.

De ziua mea, vă ofer un cadou – fac cinste cu această piesă nouă, extrasă de pe materialul solo la care lucrez. Simt că am atins o nouă etapă muzicală, caracterizată printr-o maturizare și un upgrade tehnic, iar de dor si de drag pentru arta rap, l-am resuscitat pe Kremlin.
Am scris „Deliciu de liceu” pe la începutul anului și ar fi avut un videoclip oficial, scenariul era in construcție dar, evident, pandemia a dat peste cap planurile tuturor. Așa că am montat acest clip special, cu filmări și poze „de arhivă” din repertoriul adolescenței + imagini cu una dintre emisiunile mele preferate din acea perioadă, „YO!” MTV Raps. Mulțumesc celor ce m-au ajutat în construcția acestui nou trip audio-vizual: Dj Dox, Alexandru Nedelcu, Serbanesku, Arspoetica (Zhenon, Gecko), Brugner, CENZURAH, Japonezu’, Epitaph! Piesa va apărea în curând pe toate platformele muzicale de streaming. Audiție plăcută! #staysafe„, ne transmite KREM.

Instrumentalul a fost realizat de către Brain, iar de mix&master s-a ocupat Serbanesku @ Faders Up. Dj Dox e responsabil pentru turntable, iar de vocile adiționale s-a ocupat Zhenon.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu