Krack susține proiectul Big Blunt!

Krack – brandul de streetwear autohton inițiază prima colaborare cu un proiect muzical din underground-ul românesc, devenind unul dintre partenerii principali ai proaspătului lansat Big Blunt.

Mihai Iordache, aka Big Blunt, este un talent marca Costangeles ce își are rădăcinile bine înfipte în muzica metalcore, cochetând însă de-a lungul timpului și cu diferite alte stiluri muzicale (hardcore, grind, până la soul, funk, dub, rap) care au ajuns să îi contureze atât personalitatea și cât și producțiile. Big Blunt vine cu un sound foarte bine structurat și cu mult entuziasm pentru muzica underground de calitate. Primul EP al artistului va fi lansat la începutul lunii decembrie, negativele semnate de Big Blunt fiind completate de rimele extratereste ale invitatului principal: AFO, precum și de alți artiști.

Colaborarea dintre un brand de streetwear și un artist din zona underground-ului este una cât se poate de firească, mai ales că mesajele pe care vor să le transmită cele două entități se completează extrem de bine. EP-ul va fi susținut așadar de o colecție limitată de tricouri Krack ce va fi lansată odată cu materialul audio.

În prezent Krack lichidează stocul colecției de vară, puținele modele rămase disponibile fiind disponibile aici: http://goo.gl/CulKRl. Comenzile se plasează la adresa shop@krack.ro.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu