Krack a încheiat cu success cele trei zile de B’ESTFEST Summer Camp!

Weekend-ul trecut, Krack – cel mai fresh brand de streetwear autohton – a fost prezent în cadrul celei de-a șaptea ediții B’ESTFEST Summer Camp, reușind încă din prima zi să se transforme într-un punct de interes pentru cei prezenți în B’€™ESTFEST Park.

Timp de trei zile, Krack a fost unul dintre cele mai frecventate stand-uri din bazzar-ul amenajat în B’€™ESTFEST Park, acest lucru reflectându-se atât în vânzări cât și în feedback-ul primit de la vizitatori.

Începând cu modelele și terminând cu calitatea și croială materialelor, Krack a devenit într-un timp neașteptat de scurt un brand căutat și apreciat în cadrul iubitorilor de cultură urbană. Pe parcursul celor trei zile, pe lângă clientela obișnuită, standul Krack a fost vizitat și de clienți de peste hotare și de figuri marcante ale hip hop-ului autohton: Bean MC, Vali Umbră, Dj Power Pe Vinil, Low Freq (Shadowbox), Biggie Iordache (Shadowbox), Dj Sauce, Vlad Dobrescu sau Rimaru fiind doar o parte dintre cei care au ales să poarte creațiile Krack!

Noul model de tricouri – KRCK Tapes, lansat în premieră la B’€™ESTFEST Summer Camp, a fost foarte apreciat de către artiștii din școala veche. Construit sub sloganul „based on a real story”, Krack înseamnă muzică, hip-hop, atitudine, graffiti, dj-s, b-boys & b-girls, vinyl-uri, skateboard-ing, biciclete, fashion, proteste, distracție, creativitate, libertate.

Doritorii pot plasa comenzi la adresă shop@krack.ro însă înainte de acest lucru trebuie să verifice pagina https://www.facebook.com/KRACK82 pentru a vedea produsele rămase disponibile din stocul primei colecții.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu