Killa Fonic, noua senzatie a muzicii trap, concert de lansare in fata a 1200 de persoane

killa-fonic

Killa Fonic, unul dintre cei mai reprezentativi exponenți ai curentului trap din România, a susținut duminică, 25 septembrie 2016, concertul de lansare a primului său album solo, Ramses 1989.

Evenimentul a avut loc în Berăria H, marcând un record în ceea ce privește numărul de persoane prezente în public – peste 1200. Show-ul dinamic susținut de Killa Fonic a ținut publicul în priză timp de peste două ore, timp în care pe scenă artistului i s-au alăturat numeroși invitați de primă mână. Astfel, colaborările cu Raluka, Irina Rimes, Connect-R, Shift, DOC sau colegii din Șatra B.E.N.Z. au completat perfect atmosfera incendiară*.

O apariție fresh și inedită în peisajul muzical autohton, Killa Fonic este artist al label-ului Seek Music și activează atât solo, cât și în cadrul trupei Șatra B.E.N.Z., aflându-se în plină ascensiune.

Alături de trupa sa, în octombrie 2015 a lansat albumul O.$.O.D. (O șatră, o dragoste), care a înregistrat un succes instant în mediul online. Concertul de lansare, susținut, de asemenea, în Berăria H, a adunat în sală peste 1000 de persoane.

Cu un stil propriu care include atât rap cât și fragmente cântate, Killa Fonic este un artist complex, care îmbină duritatea cartierului cu trăiri interioare intense exprimate în cuvinte puține, dar puternice.

Milioanele de vizualizări înregistrate pe Youtube reprezintă o confirmare suplimentară a popularității în continuă creștere:
Ard – peste 1.800.000 views
Dulce otravă (Raluka feat. Killa Fonic) – peste 4.150.000 views
Scrum (feat. Connect-R) – peste 1.900.000 views
• Șatra B.E.N.Z. – #traparmy – peste 4.700.000 views
• Șatra B.E.N.Z. – Vocile – peste 3.000.000 views
• Șatra B.E.N.Z. – Vine Șatra – peste 2.500.000 views

În lunile octombrie și noiembrie 2016, artistul urmează să susțină un turneu național care va include 12 orașe și se va încheia la București, informațiile cu privire la acestea urmând a fi disponibile pe pagina oficială de Facebook a lui Killa Fonic.

*Mai multe fotografii de la concertul de lansare pot fi descărcate de aici.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu