KIDS&PRO: 2vs2: BREAKIN’BATTLE. Află cum a fost la Corner Shop!

KIDS&PRO: 2vs2: BREAKIN’BATTLE de pe 16 Mai a fost o competiție destinată noilor generații de bboys din România. Fie că au participat la categoria de varsta <13 ani, fie că au participat la 13<18 sau PRO, toți concurenții și-au arătat cele mai bune trick-uri într-un mediu adecvat culturii HIP-HOP.

SweetDamage si CornerShop au făcut o introducere în tot ceea ce înseamnă graffiti cu un live session direct în spatele dj-ului ILL KID DREI, care a menținut o super atmosferă pentru toată lumea prezentă.

A fost o seară placută, alături de părinți care păreau încântați să își vadă copiii în cypher făcând ceea ce îi pasionează, public curios și entiziasmat și bboys care au ramas plăcut impresionați de noua generație de bboys care a apărut în peisaj cu o atitudine super fresh și încrezătoare.

Astfel, în parcarea singurului magazin cu Graffiiti Supplies din țara noastră s-au întrecut bboys cu vârste cuprinse între 5 și 34 de ani, îndrumați de părinți, prieteni sau pur și simplu amatori de senzații tari. După 4 ore de good vibes și trei finale, membrii juriului, BoakBugy și Pyciu au decis câștigătorii! DLT Kidss-au impus în finala de <13 în fața celor de la OneWayCrew din Brașov, Daria și Vlad de la DLT Juniors au câștigat în fața elevilor lui Bugy, The Breakologist. Finala categoriei de PRO a fost disputată între RIPPERZ din Focșani si PENGU’din Bacău; după 2 runde cu super flow și big tricks, Ciupa și Dax au câștigat trofeul și călătoria spre OUTBREAK EUROPE din Slovacia, acesta fiind poate cel mai mare festival de bboying din Europa.

Deși evenimentul a fost adresat în special juniorilor, nu s-a simțit vreo diferență față de concursurile destinate celor PRO, editul video realizat de HaiHai, la același nivel profi, putând fi confirmarea unui contest pentru KIDS&PRO reușit.

BIG UP juriului, dj-ului, concurenților care au venit din toată țara, instructorilor care și-au demonstrat capacitățile de dezvoltare a tinerilor, școlilor de dans partenere, sponsorilor și tuturor oamenilor implicați în organizarea, coordonarea și dezvoltarea acestui concept marca ROMANIAN BBOYS.

Photo credits: OpenMinds

Toate pozele de la eveniment le găsiţi aici.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu