Kendrick Lamar colaborează cu Dr.Dre, lansează The Recipe

Kendrick Lamar, rapper american și compozitor din Compton LA, apare din nou în lumina atenției o dată cu lansarea în premieră de ieri a piesei „The Recipe”, în colaborare cu legendarul Dr.Dre, produsă de Scoop Deville.

Deși activează doar din 2009, a primit prima sa mare atenție după lansarea mixtape-ului său „O(verly)D(edicated)” în 2010. Kendrick a făcut furouri în lumea hip-hop-ului cu primul său album independent „Section 08„, lansat în 2011, sub sigla Top Dawg Entertainment. A fost lansată exclusiv pe iTunes, instant trecând pe primul loc în top-ul digital lansările hip-hop ale anului. Acesta include colaborări de la GLC, Colin Munroe, Ash Riser, Schoolboy Q, Ab-Soul și producție de la colaboratorul Soundwave, Wyldfyer, Terrace Martin, J.Cole și mai mulți.

Anul acesta în Martie, MTV a anunțat că sigla lui Lamar a încheiat o înțelegere cu Interscope Records și Aftermath Entertainment, marcând sfârșitul carierei sale ca artist independent. După noua înțelegere, proiectele lui Lamar, inclusiv viitorul său album de debut produs în studio „Good Kid in a Mad City” va fi lansat prin Top Dawg, Aftermath și Interscope, în timp ce restul din Black Hippy va fi distribuit prin Top Dawg și Interscope.

Download: Aici

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu