JerryCo – Îmi Place Viaţa

Seria pieselor de puzzle lansate săptămânal de rapp-erul JerryCo îşi urmează astăzi cursul cu cel de-al treisprezecelea track, intitulat foarte sugestiv „Îmi Place Viaţa”.

Piesa celebrează micile plăceri ce ne fac viaţa mai frumoasă, indiferent de cât de grea ni se poate părea ea în anumite momente. Artistul mărturiseşte în versuri încă de la începutul melodiei că este însurat cu viaţa şi chiar daca aceasta îl loveşte uneori, ea îl face fericit.

„Îmi Place Viaţa” dezvăluie şi o altă particică din viaţa lui JerryCo pe plan personal, iar de această dată aflăm că tocmai greutăţile prin care a trecut artistul sunt cele care l-au facut să aprecieze viaţa. Acesta vorbeşte despre consumul de droguri din adolescenţă şi faptul că a vândut droguri pentru a-şi face traiul mai uşor şi pune pe tapet faptul că după ce a realizat că greşelile îi puteau fi fatale şi-a schimbat percepţiile asupra vieţii şi modul de a trăi.

La sfârşitul melodiei, puteţi urmări un videoclip inedit cu JerryCo în care artistul spune scurt şi la obiect: „Îmi Place Viaţa este o piesă pentru toată lumea care ştie să se distreze.”

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu