JerryCo feat. ViLLy – Mă Omori

Indiferent că eşti cu prietena în club, sau planetele s-au aliniat de-aşa manieră încât te-ai combinat, “Mă Omori (feat. ViLLy)” este despre fata cu care eşti acum.

O noapte în club, lume bună şi rechini, muzica potrivită, bass greu, lumini obscure, fum şi alcool fin, gânduri necreştine… acesta este tabloul pictat de JerryCo în cea de-a şaptea piesă din seria de lansări săptămânale de pe “Sânge Albastru”, cel de-al doilea său album de studio.

Coincidenţă sau nu, piesa are şapte silabe pe fiecare vers, iar cele două strofe interpretate de JerryCo au aceeaşi monorimă, trick-uri care fac din această piesă ceva unic pe piaţa muzicală rap autohtonă.

Un alt mod prin care artistul îşi demonstrează skill-ul de textier sunt cele două mesaje, unul la vedere şi unul subliminal, pe care JerryCo le transmite pe refren.

Hei… mã omori
Vreau… o speranţã
Doar… tu mã faci
Sã… spun pe faţã
Ce gândesc
Le… întreci pe toate
Dai… foc la tot
Jos… nu se poate

“Mă Omori (feat. ViLLy)” este un club banger hip-hop autentic despre care JerryCo vorbeşte dintr-o ipostază cu totul inedită într-un clip pe care îl puteţi urmări imediat după ce se termină piesa.

“Sânge Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se pot bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe album în ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecărei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din România, iar 24 de ore mai târziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.

Procesul de lansări săptămânale va dura până la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate până în prezent, iar cea din urmă piesă va reprezenta şi un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesă va beneficia de un cover special şi un clip surpriză cu JerryCo şi invitaţii săi.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu