JerryCo feat. ViLLy – Cei Mai Buni Ai Mei

Cea de-a paisprezecea piesa ce face parte din lansările săptămânale ale hip-hop-erului JerryCo se intitulează “Cei Mai Buni Ai Mei” şi este o piesă scrisă de artist cu gândul la cei mai apropiaţi prieteni şi fanii săi.

Cei care au urmărit până acum puzzle-ul “Sânge Albastru” pus la cale de JerryCo, ştiu despre viaţa acestuia că unaeori a fost una deosebit de grea şi de tumultoasă. Prin piesa “Cei Mai Buni Ai Mei”, artistul le mulţumeşte şi îşi arată recunoştinţa faţă de cei care i-au fost aproape în cele mai grele momente ale vieţii sale.

Datorită sincerităţii cu care JerryCo a scris versurile melodiilor sale, fanii săi au ajuns sa îl cunoascăcel mai bine, artistul recunoscând acest lucru încă din primele versuri ale piesei “Cei mai Buni Ai Mei”… “Fac un toast pentru ai mei / Care-s cu mine înca din anii grei/Care ştiu dacă râd sau plâng / În ce hal arăt chel sau cu plete-n vânt”.

Cel mai important lucru pentru artist este faptul că el şi prietenii săi sunt mereu unul lângă altul şi la bal şi la spital. Şi pentru că track-ul este despre prieteni, JerryCo interpretează piesa alături de unul dintre “cei mai buni ai lui”, ViLLy!

“Sânge Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se pot bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe album în ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecărei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din România, iar 24 de ore mai târziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.

Procesul de lansări săptămânale va dura până la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate până în prezent, iar cea din urmă piesă va reprezenta şi un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesă va beneficia de un cover special şi un clip surpriză cu JerryCo şi invitaţii săi.

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu