JerryCo feat. Ralflo – Șampanie (Video)

Cel mai recent single al său, “Şampanie”, este o colaborare cu Ralflo ce face parte de pe cel de-al doilea album de studio al artistului, “Sânge Albastru”.
“Şampanie” este o producţie marca Midiots, compusă muzical de Shift, JerryCo şi Ralflo, iar versurile îi aparţin lui JerryCo. Ideea piesei i-a venit artistului în timp ce se afla într-un supermarket şi a realizat că cei 13 de muzică s-au concretizat în coşul de cumpărături pe care îl umplea cu tot ce avea nevoie. De asemenea, fiind un adept al cumpărăturilor on-line, JerryCo face trimitere către acest lucru chiar de la începutul strofei întâi, pe care o începe cu expresia
“Click, Click peaau”, aluzie la sunetul mouse-ului.

Imediat cum a scris refrenul, JerryCo a considerat că cea mai bună alegere pentru acest featuring ar fi Ralflo, pe care I-a contactat prin intermediul prietenului său Shift. Ralflo a acceptat imediat ce a ascultat piesa şi în câteva zile băieţii s-au întâlnit în studioul Midiots pentru înregistrări.
Videoclipul “Şampanie” este o aventură cu final neaşteptat desfăşurată pe parcursul a 24 ore în care JerryCo, Ralflo şi câţiva prieteni de-ai lor, printre care şi Mario V, profită din plin de pe urma unei greşeli. Bineînţeles, din gaşca lor de prieteni nu putea lipsi Shift, care a avut plăcerea de a se distra copios cu băietii copios la filmări.

Scenariul şi producţia clipului este semnată de noua casă de producţie audio-video a lui JerryCo, Stereo King, label înfiinţat alături de Mario V, iar de regie, montaj şi post producţie s-a făcut responsabil Sega (Frategrafia).

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu