JerryCo feat. Liry – Lumini, Cameră, Motor

“Lumini, Cameră, Motor” este cea de-a cincea piesă din seria de lansări săptămânale de pe “Sânge Albastru”, noul album al artistului hip-hop JerryCo, şi este dedicată momentelor fierbinţi din viaţa oamenilor.

Cu un instrumental senzual şi fantezist, o abordare directă şi fără inhibiţii din partea lui JerryCo şi o replică cu o atitudine pe măsură din partea lui Liry, o artistă hip-hop fresh autohtonă, “Lumini, Cameră, Motor” are toate ingredientele pentru un şlagăr de ascultat înaintea sau în timpul “acţiunii”.

Track ce îi va inspira cu siguranţă pe bărbaţii care “au filme-n cap” şi femeile care iubesc “scenele murdare”, “Lumini, Cameră, Motor (feat. Liry)” pare o piesă ruptă din coloana sonoră a filmului “Basic Instinct” şi este o nouă producţie realizată de JerryCo şi Mario V sub egida Stereo King, noua lor casă de producţie.

“Sânge Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se pot bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe album în ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecărei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din România, iar 24 de ore mai târziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.

Procesul de lansări săptămânale va dura până la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate până în prezent, iar cea din urmă piesă va reprezenta şi un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesă va beneficia de un cover special şi un clip surpriză cu JerryCo şi invitaţii săi.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu