JerryCo feat. Caddillac – Ieşi Afară

JerryCo prezintă astăzi ““Ieşi Afară”, cea de-a doisprezecea piesă din seria lansărilor săptămânale de pe noul său album “Sânge Albastru”.
Deşi toată lumea pare să se întrebe care va finalul acestei poveşti, artistul continuă să lanseze piesă după piesă la foc automat aducând ceva nou şi inedit cu fiecare track.

“Ieşi Afară” este un featuring cu Caddillac şi este produsă de Tataee, ambii fiind doi grei ai hip-hop-ului autohnton şi membri ai trupei B.U.G. Mafia.
“Ieşi Afară” vorbeşte despre tinerii care o iau pe căi greşite pentru a fi “cool”, în rând cu ceilalţi şi despre greşelile pe care le fac unii copii pentru a se integra într-un anumit anturaj.

Pentru un adolescent, apartenenţa la un grup este printre cele mai mari realizări şi satisfacţii astfel că mulţi sunt dispuşi să facă diferite compromisuri pentru a fi acceptaţi în grupul respectiv. De aici şi duritatea limbajului cu care JerryCo şi Caddillac transmit mesajul piesei “Ieşi Afară”, un mesaj pozitiv ce îi îndeamnă pe tineri să deschidă ochii până nu e prea târziu şi să se reorienteze către şcoală.

“Ieşi Afară este o beletristică epică cu accente renascentiste şi un pic de romantism”… spune JerryCo imediat după finalul piesei când începe un clip inedit cu el şi Caddillac. Dar aceasta este doar o notă ironică şi caracteristică a artistului semnat la casa de discuri Sprint Music, care încheie cu un mesaj scurt şi la obiect: “Nu intra în căcat, fără costum de scafandru!”

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu