JerryCo feat. Alex Vasilache – Sânge Albastru


Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

Sprint Music și 220.ro, lansează noul album semnat JerryCo, `Sânge Albastru`.
Publicul se va bucura de câte o piesă nouă de pe albumul `Sânge Albastru` în fiecare zi de miercuri la ora 12:00. Fiecare piesă va beneficia de un cover special și un clip surpriză cu JerryCo și invitații săi. Acesta este un nou lucru inedit în materie de lansări de piese pe internet în România.

Acest proces va dura până la epuizarea tuturor pieselor de pe album nelansate până acum, iar cea din urmă piesă va reprezenta și cel mai nou videoclip oficial al albumului `Sânge Albastru`. Despre câte piese vor fi și ce invitați apar pe acest album, JerryCo vrea să păstreze secretul, pentru a nu strica surpriza.

Responsabili de producția executivă a albumului, sunt JerryCo și prietenul său Mario V, al căror efort comun a fost depus sub egida Stereo King, label înființat de cei doi.
`Sânge Albastru` este un LONG PLAY veritabil ce înseamnă peste 70 de minute muzică la cel mai înalt nivel.

Albumul este inspirat din experiențe personale ale cărui versuri au fost scrise și interpretate cu o atitudine rebelă, sinceră și fără inhibiții indiferent dacă e vorba de povești despre copilărie, familie, dragoste, sex, prietenie sau abordează teme sociale.
JerryCo descrie cu lux de amănunte mediul în care și-a trăit adolescența cu toate bucuriile și necazurile care i-au ieșit în cale.

`Sânge Albastru` dezvăluie amănunte picante din viața artistului încă din anii de liceu, când drogurile, alcoolul și bătăile erau la ordinea zilei, dar pune în lumină și latura sa emoțională și sentimentele pe care le are pentru persoanele apropiate.

Fiecare piesă a albumului fost gândită ca o mică parte a unui puzzle și fiecare dintre ele are la bază conceptul de `Sânge Albastru` ca atitudine și mod de viață.
Ideea este una simplă: fericirea se construiește cu lucruri mărunte, iar strălucirea vine din interior.
Vă invităm să ascultați piesa și povestea primei piese, care dă și numele albumului: `Sânge albastru`.

Sursa.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu