JerryCo – Ai Răbdare Baby (Video Cover)

Astăzi, 11 aprilie, JerryCo lansează “Ai Răbdare Baby”, piesă oficială însoţită de un cover video care înlocuieşte tradiţionalele fotografii postate pe YouTube alături de piese.

După ce a filmat şi transmis în direct pe Youtube sesiunea de înregistrări a piesei “Ai Răbdare Baby”, o premieră pentru România, JerryCo a dorit să le facă o nouă surpriză fanilor săi, astfel că a filmat câteva secvenţe într-un restaurant din Centrul Vechi pentru a oferi un cover video de excepţie.

Despre sursa de inspiraţie a piesei, JerryCo a spus următoarele:

“Au existat şi încă sunt mulţi oameni importanţi în viaţa mea pe care îi am în suflet. Indiferent că e vorba de colegul meu Mario V, de Tataee, alţi prieteni apropiaţi, colaboratori sau fete cu care am fost împreună, atunci când am început orice fel de relaţie le-am spus oamenilor că sunt un om dificil şi că am nevoie de timp şi o şansă reală pentru a fi înţeles cu adevărat ca artist, dar mai ales ca individ. “Ai Răbdare Baby” este exact despre astfel de momente din viaţa mea şi sunt sigur că sunt mulţi oameni care s-au simţit cândva ca mine şi se vor regăsi în versurile piesei.”

„Ai Răbdare Baby” este o piesă oficială a artistului, ce va fi inclusă pe urmatorul său album de studio “Sânge Albastru” şi care precede următorul său single, ce va fi lansat în luna mai şi va beneficia de un videoclip oficial.

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu