Jam Session w. Ana Maria Alexie & Vali Umbra

Vă prezentăm de data aceasta un Jam Session realizat în cadrul lansării romanului ”Iulia” de Georgiana I. Popa. Locația în care s-a produs evenimentul artistic este Galeria IX, iar interpretarea vocală aparține Anei Maria Alexie și lui Vali Umbră. Acompaniamentul muzical a ținut de Big Blunt și Americanu la chitară, Kani la cahon și Power pe Vinil microKORG. Filmarea a fost făcută de Baxi, iar efectele vizuale de Dan Basu.

Pe scenă, în cadrul lansării, au fost AFO & Big Blunt, Vali Umbră, Power pe Vinil și Ana-Maria Alexie. De atmosferă s-au ocupat EMAP și Power pe Vinil, iar Dan Busu a fost responsabil de cea video. La eveniment a fost prezent Marius Ghilezan, editor al site-ului unde a fost publicat romanul.

În opera “Iulia”, Georgiana I. Popa vorbește despre suferință și eliberare după pierderea mamei sale, despre regăsirea fericirii în ea însăși, despre credință și putere, despre frumusețe, despre cunoaștere și percepție, despre profunzimea sufletului omenesc, despre semnificația vieții, despre sinele nevăzut al fiecăruia dintre noi, despre spiritualitate, despre misterele neelucidate ale Universului, despre viziunea vieții ei, despre ce se întâmplă dacă ar fi să trăim fără sfârșit, despre tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte.

Accesând acest link puteți cumpăra cartea în format electronic.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu