Interviu Karie: „…am primit doar sfaturi proaste, dar asta nu m-a împiedicat să-mi văd de treaba mea”

Karie a avut amabilitatea de a ne răspunde la câteva întrebări legate de proiectele sale muzicale și nu numai. Lectură plăcută!

HHNews.RO:Salut Karie. Mulțumim pentru că ai acceptat invitația noastră.

Karie:

Salutări HHNews.RO

HHNews.RO: De la Verbal la HaHaHa, iar acum pe cont propriu. Consideri că ai luat totul de la zero de două ori sau fiecare a fost o experiență de care te-ai folosit cu brio în viață?

Karie:

Consider că fiecare experiență a ajutat la evoluția mea.

HHNews.RO: Că tot veni vorba de HaHaHa, de ce ai plecat? Sau încadrăm subiectul la rubrica „cancan” și lăsăm curioșii să mai aștepte?

Karie:

Plecarea de la HaHaHa nu reprezintă un subiect de „cancan”. Între 2009-2011 am colaborat la producția pieselor scoase la momentul respectiv și începând cu 2011 am decis să acord mai mult timp proiectelor personale. Sunt în relații de prietenie în continuare cu băieții de acolo și nu exclud alte colaborări pe viitor.

HHNews.RO: Știm că ai lucrat cu foarte mulți artiști și cel mai probabil ai în plan să lucrezi și pe viitor. Cât de greu ți-a fost să aduni material pentru mixtape-ul Face2Facebook, având în vedere că s-a întins pe o perioadă destul de mare de timp.

Karie:

Concursul pentru „F2Fb mixtape” a necesitat mai mult timp deoarece s-a desfășurat pe 8 ediții. Nu aș fi putut să grăbesc lucrurile chiar dacă aș fi avut toate materialele pregătite de la început. Materialul îl găsiți la download gratuit pe www.karie.ro

HHNews.RO: În afară de faptul că ești mc și beatmaker, te ocupi și de mix și master, după cum se observă în descrierea atâtor piese. Cum de mai ai timp și pentru altceva? Din câte știm mixarea dar și masterizarea unor materiale necesită atenție și timp din partea celui care le face.

Karie:

În primul rând nu am altă ocupație în afara muzicii și în al doilea rând nu îmi asum responsabilități pe care să nu le pot îndeplini.

HHNews.RO: Colaborarea cu Skizzo (vorbim despre ea pentru că este mai recentă) ți-a adus niscaiva beneficii (timp pe tv, radio, concerte, contracte) sau trebuie să te mulțumești cu cele peste 10 milioane de vizualizări ale clipului pe YouTube?

Karie:

Inițial instrumentalul „Binidităt” era programat pentru F2fb Mixtape, dar impactul pe care l-a avut mixul final a trezit interesul caselor de discuri. Evident că mă bucură promovarea de care a avut parte pe radio/tv cât și cele peste 10 milioane de vizualizări deoarece este primul hit pe care l-am produs singur.

HHNews.RO: Ai un nou proiect cu Domnul Udo, 911. Detaliază te rog cum a luat ființă colaborarea, și dacă aveți de gând să pecetluiți treaba cu un material. Dacă da, cine se va ocupa de producție, veți avea invitați pe material?

Karie:

Pe Domnul Udo l-am cunoscut prin intermediul concursului F2Fb. Ce să zic, colaborarea a venit la câteva luni pe piesa „Pardon” și apoi ne-am gândit că ar fi tare să facem un proiect împreună. Producția pieselor pentru 911 îmi aparține în totalitate și avem deja 5 piese gata. Primul single „Cum Se Face” beneficiază de un videoclip în care protagonistă este iubita mea. Ideea clipului ne aparține și cel care a filmat și editat treaba este bunul nostru prieten Daniel Ilinca.

HHNews.RO: Ce urmează după 911?

Karie:

Ce urmează după 911? Mă întreb și eu. Cert e că în paralel n-o să neglijez proiectul solo.

HHNews.RO: Ce sfaturi ai pentru tinerii artiști (indiferent din ce domeniu al culturii hip-hop/urbane vin ei).

Karie:

Personal am primit doar sfaturi proaste, dar asta nu m-a împiedicat să-mi văd de treaba mea. Sfatul e să aibă încredere doar în ei atâta timp cât sunt buni în ceea ce fac.


HHNews.RO
: O vorbă pentru cititorii HipHopNews.RO

Karie: Le transmit cititorilor HipHopNews.RO toate cele bune și continuați să vizitați site-ul pentru că merită! Mulțumesc de invitație! Numai bine!

P.S. abonați-vă pe conturile mele de Facebook și YouTube 🙂
http://www.facebook.com/KarieOffice
http://www.youtube.com/KarieOfficial

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu