Interviu K-Milla pentru HHNews.RO

K-Milla lansează noul sau material, intitulat Jocul. Cu această ocazie am stat puțin de vorba cu artistul despre acitivitatea sa artistică și nu numai. Lectură plăcută!

HHNews.RO: Salut și îți mulțumim pentru că ai acceptat invitația noastră.

K-Milla:

Salut și vă mulțumesc pentru invitație.

HHNews.RO: Ești un artist relativ nou,drept urmare: cine este K-Milla?

K-Milla:

Nu sunt chiar atât de nou în muzica rap. Prima mea piesă într-un studio a fost trasă în 2007, pe vremea când făceam parte din trupa Legea Străzii .În 2009 am lansat un mixtape cu trupa , intitulat „Până la capăt”, după o perioadă îndelungă în care am lucrat la diferite proiecte și la care încă mai lucrez. Unele probabil că le-ați auzit, altele urmează să le auziți.

HHNews.RO: Când ți-ai dat seama că ai înclinații spre genul acesta de muzică?

K-Milla:

Păi mai întâi am dansat break dance și asta se întâmpla prin 2002. A ținut până în clipa în care am ascultat și am intrat în contact cu trupele care erau în vogă atunci, dându-mi seama că o pot face la fel de bine, sau poate mai bine decât unii dintre ei.

HHNews.RO: Cine sau ce te-a influențat și de fapt te influențează atunci când faci muzică?

K-Milla:

Un impuls a venit din partea artiștilor,care cu adevărat cântau hip-hop, beat-uri grele care îți atingeau inima cu povești de cartier sau întâmplări adevărate din viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi. Acum, mă inspiră ceea ce trăiesc, ce văd în jur, oamenii cu care intru în contact.

HHnews.RO: Unde este K-Milla acum ca și act artistic? Ce urmează?

K-Milla:

Vineri 26 iulie de la orele 20:00, în Pub Retro Chic BRĂILA (Faleza Dunării) voi lansa primul meu L.P. intitulat „JOCUL”. Urmează un clip al unei piese de pe acest material. Videoclipul va fi lansat în toamna sau iarna acestui an…pe viitor cu siguranță vă voi încânta cu piese din ce în ce mai bune.

HHNews.RO: Cu cine ți-ar plăcea să colaborezi pe viitor sau ai reușit să stabilești un contact?

K-Milla:

În primul rând, am colaborat și o să colaborez mereu (indiferent de succesul fiecăruia dintre noi) cu prietenii mei. Pe viitor sunt deschis la orice colaborare.

HHNews.RO: O vorbă pentru cititorii noștrii.

K-Milla: S

ă asculte muzică bună, muzica care îi definește cel mai bine, și cel mai important, să cumpere CD-uri și să vină la concerte. Astfel își vor putea susține artiști preferați. De altfel cei care vor să între în contact cu mine, mă găsesc pe pagina mea de Facebook: facebook.com/laurențiu.kmilla.
Noroc tuturor!

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu