Interviu: AFO despre brand-ul „AFO”, Atacuri De Panică și planurile sale de prezent și viitor

Deși a intrat de ceva vreme într-o perioadă foarte creativă și ocupată din viața sa, AFO a fost binevoitor și a acceptat să ne vorbească despre planurile sale artistice și personale. Lectură plăcută!

HHNews.RO: Salut AFO. Mulțumim că ai acceptat să vorbești cu noi.

AFO:

Salut oameni buni.

HHNews.RO: Ce a făcut AFO în ultimul timp?

AFO:

Din ciclul nu prea-mi place să vorbesc mult despre mine dar cu toate astea o fac fără prea multe rețineri, am muncit în ultima perioadă, am un job pe care tocmai îl părăsesc în favoarea muzicii, a vieții personale și a relației, am tot înregistrat, m-am antrenat pentru a-mi îmbunătăți calitățile vocale, am cunoscut oameni noi și frumoși, am participat la tot felul de evenimente, am mâncat, am scris, am călătorit, am râs, am plâns, am citit, m-am rugat să ne fie bine tuturor.

HHNews.RO: Știm că vei lansa, în viitorul apropiat, o linie de îmbrăcăminte. Ne poți da mai multe detalii despre acest proiect?

AFO:

Nu este vorba neapărat de o linie de îmbrăcăminte, căci nu sunt vreun Gianfranco Ferre să îmi pot pune amprenta vestimentară pe oameni. M-am tot frământat în vremurile ce au trecut asupra imaginii lui AFO și după am pus cap la cap toată istorioara mea muzicală am ajuns la o concluzie: Sunt HAOS. Am pus pe hârtie ce mă definește, am desenat niște logo-uri ce le aveam în cap de ani buni, am tot scris AFO, Emil Teleagă, Aforic, Freestyle..și cel mai puternic am vibrat cu AFO, cel de acum. Apoi am stat și m-am gândit: „Am nevoie de un logo”. L-am căutat pe prietenul meu, Tavi, care ne-a ajutat cu logo-ul 2012 să aflu că de fapt logo-ul era deja executat, aștepta să fie acceptat și ridicat.

Până la urmă m-am gândit să bag la imprimerie niște tricouri pe care lumea să le poarte cu plăcere. Logo-ul meu are un schepsis drăguț; oricum te-ai uita la el scrie același lucru. Am renunțat la RIC, în favoarea lui AFO, e mai ușor de pronunțat, lumea mă strigă așa de ani buni de zile. Aforic era muthafucker-ul ăla de rupea nasu€’ altor MC obraznici la Battle-uri. AFO e băiatu’€™ din prezent, cel care vrea să cânte pentru tot restul vieții, să se dedice muzicii și bunului gust.
Deci așa – AFO să fie.

HHNews.RO : De unde se vor putea comanda articolele vestimentare?

AFO:

De la magazinele online (http://rapmusicstore.hiphopnews.ro), sper și de la cele offline, adică cele de la stradă. O să le găsiți pentru început la lansare la Mișu, pe 23 martie la Atelierul De Producție.

HHnews.RO: Să revenim la muzică. Cu toții ne amintim de Atacuri De Panică. Ce s-a întâmplat cu proiectul respectiv?

AFO:

Atacuri de Panică, hehe. Amuzant este că ne-am pus numele asta când ne simțeam invincibili la nivel de Battle, eu cu Dragonașu, până când am ajuns să avem noi la nivel personal atacuri de panică, ceea ce nu a fost prea plăcut. :))

HHnews.RO: Va exista o continuare a proiectului? Sau va lua o formă nouă?

AFO:

Uite chiar în iarna asta am stat de vorba cu Dragonașu despre proiectul ăsta și i-am găsit și formula de a continua, doar că toate astea se vor întâmplă de acum înainte. Încă ne place să facem rime pe loc, e atât de relaxant și amuzant. De data asta o să se întâmple totul la total alt nivel, nici un fel de noțiune de battle.

HHNews.RO: Când și sub ce formă vom putea asculta/urmării noul proiect?

AFO:

Frate, ce să zic, deocamdată, în timp ce scriu la interviul ăsta, e perioada de repetiții pentru „€œDe la zei la cimpanzei”, pentru lansarea lu’€™ Mișu. Am intrat la sala de repetiții cu SHADOWBOX, ne pregătim pentru perioada estivală, vrem să cântăm la toate festivalurile din România.

Am un proiect pe țeavă, din cauza multelor colaborări tari din ultimii 2 ani + antrenamentele mele intense pe freestyle.
În plus vreau să anunț că urmează un Show bazat 100% pe improvizație, un fel de Jam Session prelungit cu mulți invitați tari, voi dezveli curând toate detaliile.

HHNews.RO: AFO, mulțumim că ai acceptat să vorbești cu noi. Ultimul cuvânt îți aparține.

AFO:

Ascultați muzică bună. Numai bine!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu