Începe Airfield Festival! 98 de proiecte muzicale vor concerta în 4 zile de festival.

Airfield Festival

Cel mai așteptat eveniment al verii, Airfield Festival, începe joi – 30 iulie 2015 la Sibiu, pe Aerodromul Măgura, cu show-uri incendiare susținute de The Skatalites, Fanfare Ciocărlia, Recondite, Dixon sau Âme. Timp de 4 zile, pasiunea pentru muzică și dans, zbor și libertate, sport și joacă se reunesc în cele 3 elemente cheie ale festivalului: YouDance, YouFly și YouPlay.

98 de proiecte muzicale propun un mix eclectic care să te țină în priză timp de 148 de ore. Jazzanova Live feat. Paul Randolph, Roy Hargrove Quintet, Gus Gus, Little Dragon, Dj Koze, Klingande, Mobb Deep, KRS-One, Subcarpați, Alexandrina sunt doar câțiva dintre artiștii care vor concerta pe cele 4 scene ale festivalului: Main Stage, Techno Stage, Hip-Hop Stage și Airfield Stage. Pentru o experiență memorabilă, echipamentele de sonorizare vor fi de ultimă generație: D&B Audiotechnik și Function One. Programul YouDance pe zile este disponibil aici.

Dacă vii la festival, poți survola Sibiul și împrejurimile de la bordului unui avion Cessna-172 sau al unui elicopter Bell-206 Jet Ranger. O atracție pentru cei prezenți la Airfield va fi ridicarea cu balonul cu aer cald ancorat la sol, la 30 m înălțime. Dacă vrei ceva mai extrem și ai peste 18 ani poți încerca saltul cu parașuta în tandem cu un instructor, de la 3.500 m, cea mai sigură alternativă de a testa căderea liberă și zborul cu parașuta. La final vei primi o filmare a saltului, un video numai bun de share-uit cu prietenii pe facebook. Tarifele pentru activitățile YouFly sunt afișate aici.

Airfield Festival înseamnă mai mult decât muzică bună și zbor deasupra orașului. Cele 40 de hectare ale Aerodromului Măgura sunt spațiul perfect pentru 4 zile pline de activități sportive, recreaționale și artistice. Amatorii de sporturi extreme se delectează în zona de dirt park și skatepark, dar și cu show-uri oferite de We Tour sau Trupa Parkour Oradea. Extra-distracție cu (noi) prieteni poți bifa și la tir cu arcul, fotbal, volei pe nisip, badminton, baloane uriașe de săpun, bătaie cu pistoalele cu apă, tur ghidat pe bicicletă. Cine vrea artă și educație găsește teatru în aer liber pus la cale de compania BIS Sibiu, dar și ateliere handmade, de creație, de pictură, de pantomimă sau de improvizație. Programul YouPlay pe zile este disponibil aici.

Începând de joi – 30 iulie, prețul abonamentelor va fi de 269 ron, iar prețul biletelor pentru o zi va fi de 70 ron. Pentru campare se plătește o taxă de 30 ron de persoană pentru toată perioada festivalului. Abonamentele, biletele pentru o zi și brățările pentru camping se pot achiziționa de la fața locului, din puncte special amenajate la poarta de acces pe aerodrom. Detalii despre harta festivalului, cum poți ajunge la aerodrom, regulament sunt disponibile aici.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu