Ibra cu Fu, Byga și Brugner – Vara Verde (produs de SEZ)

Ibra a adunat brigada într-o „Vară Verde” de vis în noul său videoclip. Caterincă la o bere rece, grătar sub soare și pase în ritm de rap cu Fu (6 Grade), Byga (C.I.A.) și Brugner (Grupul de Rezistență) pe instrumentalul lui SEZ – toate te așteaptă în cel mai recent proiect semnat Ibra, lansat în premieră pe Marpha Hip Hop.
Videoclipul a fost realizat integral de echipa Flufee Production, pornind de la un scenariu creat de Ionuț Dongo și pus în aplicare de Andrei Dima, în calitate de D.O.P. Filmările s-au desfășurat pe parcursul unei singure zile în Pădurea Cernica, iar post-producția videoclipului a fost asigurată de Cătălin Sima.
„În clip suntem în cea mai naturală stare posibilă, nimic forțat, nimic impus, nimic sintentic. 100% naturali.” a declarat Ibra despre videoclip.

Pentru Fu, colaborarea reprezintă „o piesă de vară, cu fotbal, fete, bere, cum o ardem noi, la un grătar, toți băieții pe treabă. Ăștia suntem noi, încântați de cunoștință.”

Byga a acceptat propunerea băieților chiar de la prima ascultare: „Cum vin și dintr-o zonă unde ești născut și crescut cu patima asta pentru fotbal, mi-a fost foarte ușor să scriu acest refren. La filmări a fost o reală plăcere, atmosfera e surprinsă foarte bine în clip și cred că în „Vara Verde” se va regăsi foarte multă lume. Am făcut frumows!”

Un adevărat veteran al rap-ului autohton, Brugner spune că „La început a fost doar dorința arzătoare a lui Ibra și Fu de a mă «avea» și pe mine pe această bucată. Ulterior, după ce mi-am pus strofa pe ea, mi-am dat seama că eram un element care lipsea și trebuia neapărat să se regăsească în ea. Grătar, fotbal, beri, băieți mulți, fete și mai multe – și eu unde eram?”

Piesa „Vara Verde” este primul single extras de pe albumul de debut al lui Ibra, care va fi lansat în toamna acestui an. Cu peste 20 de track-uri, materialul va conține numeroase colaborări cu nume sonore în peisajul hip-hop-ului românesc. Carbon (Haarp Cord), Byga (C.I.A.), Brugner (Grupul de Rezistență), Shole (Crize/Shesdead), CenzuraH și Stripes sunt doar o parte dintre MC-ii invitați, iar albumul va beneficia de instrumentale marca SEZ, MefX, Dallas, Maidan, KenZo, SpoT sau ILLusionist.

Până la apariția albumului, vă invităm să vă redescoperiți în lumea lui Ibra, Fu, Byga și Brugner, totul într-o „Vară Verde” de neuitat.

Vizionare plăcută!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu