HipHopoteca 3 Iulie 2022 @ Herastrau

Duminică | 3 Iulie | Acces locație: 12:00 Gradina Urbană Herăstrău | Parc Herăstrău

Ministry of Hip Hop pune la cale o deosebită adunare, în spiritul primelor petreceri care au dat naștere mișcării Hip Hop!

Venim în întâmpinarea iubitorilor acestui stil de viață cu o zi ticsită de activități reprezentative, dedicate tuturor celor ce onorează și susțin cultura, în centrul unei oaze de verdeață a Bucureștiului, la Grădina Urbană din Parcul Herăstrău, pe data de 3 Iulie 2022! 

Adresându-ne persoanelor de toate vârstele, un Hip Hop Jam are scopul de a uni comunități, de a întări prietenii și de a făuri colaborări de viitor!

Pentru că doar împreună putem reuși să perpetuăm impactul pozitiv al culturii ce ne-a format, cu intenția de a-l împărtăși generațiilor ce ne calcă pe urme!  În cadrul evenimentului, vom opri în stații după cum urmează: Workshop de Scratch cu DJ Undoo, DJ și producător român cu o carieră de peste 20 de ani în cultura Hip Hop!  Workshop de Power Moves cu Bboy Laur, prolific artist al vastului element „breakdance”  2 vs. 2 SUPERSLAM KIDS Breakin’ Battle, cu implicarea asociației „Art&Sport Supersonic” Concert LIVE cu KEV x DICE.

În deschidere: SONE

Afterparty – DJ Set, susținut de ai noștri rezidenti, DJ Undoo, Rocco ZFR & Rekon

Pe perioada evenimentului vei avea ocazia să interacționezi cu grafferul Soner, în timp ce acesta își expune stilul vizual-reprezentativ, culminând toată activitatea din zi într-un mural WildStyle, activitate susținută de Molotow România!

Prețul unui bilet este de 42,38 de lei și îți asigură accesul nelimitat la toate activitățile de pe parcursul zilei!

Biletele pot fi achiziționate prin rețeaua iabilet.ro!

Sponsori oficiali: Skullcandy România, Molotow România, Krack Brnd, Art&Sport Supersonic, S.P.R Elite Centre

Parteneri: Radio Guerilla, Libernote Music, Mean Mugga CRU, Marpha HIP-HOP, BMC, Rondon Undrgrnd, Supersonic Crew, HipHopNews.ro, Bazarap, CDR, Cafea+Sunet, BlackSheepSound, Vijjuals

Un concept @ministryofhiphop

 

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu