HipHopNews.RO prezintă From The Lab: Rappy (CPR Productions Crew)

From The Lab este cel mai nou experiment HipHopNews.RO. Rețeta este foarte simplă. Odată la câteva zile se ia un producător, se amestecă cu aceleași întrebări simple, dar esențiale. Rezultatul este un mini-interviu pe care-l puteți citi exclusiv pe site-ul nostru.

Ediția de astăzi îl are ca și invitat pe Rappy, mc și producător român stabilit în Statele Unite. Acesta este membru al crew-ului de producători CPR Productions, fiind cunoscut pentru colaborări cu artiști precum Cheloo, Mac Lucci, Macy Gray, Snoop Dogg, Carlos McSwain, D-Dimes, Ray Chew, Curtis Young, Nane, Sișu, Puya, Baboi, Ombladon ș.a.m.d.

HHN.RO: Care piesă produsă de tine este favorita ta?

Rappy:

Când eram în Los Angeles, am avut ocazia să lucrăm cu Mac Lucci piesa intitulată Tears Shed On The Page. E cam cea mai deep producție ținând cont de povestea ei. Chiar a zis și el într-un interviu că era în lacrimi în timp ce scria, astfel fiind cea mai sinceră și reală treabă pe care a scris-o. Piesa este o producție CPR bineînțeles, nu Rappy. O puteți asculta pe Soundcloud-ul nostru sau să o cumpărați de pe iTunes.

HHN.RO: Ce piesă de la noi sau de afară ți-ai fi dorit să fie produsă de tine?

Rappy:

Am un sentiment foarte puternic de admirație pentru o grămadă de beatmakeri/produceri, ingineri de sunet din România. Ca producții românești aș alege : La Familia feat. UzziVorbe, B.U.G. MafiaPoveste Fără Sfârșit și ParazițiiDin Inima Străzii. Toate piesele astea cred că au avut un rol foarte important în rap-ul românesc. Aș putea adauga multe altele, dar astea sunt classics. Din State aș putea să fac o listă foarte lungă însă mă voi rezuma la : EminemLose Yourself, NasGot Yourself A Gun, FabolousBreathe, Snoop DoggBuck’Em, Busta Rhymes feat. Stevie WonderBeen Through The Storm, Snoop Dogg feat. Dr. Dre & D’AngeloImagine. Tre’ să mă opresc aici, sunt mult prea multe, însă ca impact, feeling, sound, cred că cea mai perfectă piesă rămâne Lose Yourself.

HHN.RO: Care este primul instrumental pe care l-ai vândut? Cărui artist?

Rappy:

Nu mi-ar plăcea să folosesc cuvântul „vândut”, pentru că primele instrumentale cu siguranță nu le-am vândut, ci le-am împărțit în stânga-dreapta în speranța că cineva mă va băga în seamă.

HHN.RO: Care este piesa momentului pentru tine?

Rappy:

SlaughterhouseGet Up și NasReach Out feat. Mary J Blige

HHN.RO: Ce proiecte de moment, dar și de viitor ai?

Rappy:

CPR Productions, facultatea pe care o încep în 2 zile, colaborări cu mulți artiști de prin România, multe surprize plăcute anul acesta, mai pe scurt.

Mulțumesc!

Cu respect,
Sergiu

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu