HipHopNews.RO prezintă From The Lab: ILLusionist

From The Lab este cel mai nou experiment HipHopNews.RO. Rețeta este foarte simplă. Odată la câteva zile se ia un producător, se amestecă cu aceleași întrebări simple, dar esențiale. Rezultatul este un mini-interviu pe care-l puteți citi exclusiv pe site-ul nostru.

Ediția de astăzi îl are ca și invitat pe Marian Hăprean, adică ILLusionist. În anul 2008, Marian a fost inițiat de catre ZIQ în tainele beatmaking-ului. De atunci și până în prezent acesta a colaborat cu artiști precum Gani, Liry, Cretzu, Atom, Rappa, Praetor, R.A.S.A. și Smokey.

HHN.RO: Care piesă produsă de tine este favorita ta?

ILLusionist:

Piesa mea preferata din câte am produs până acum, încă nu a apărut, dar va apărea pe un E.P. (al meu) pentru care încă nu am o data de lansare. Se numește ILLusionist – Don’t You Doubt Me (feat. Nieve), Nieve fiind un MC foarte bun din Los Angeles. Dintre cele care sunt deja pe net, Ceilalți – Uitare și Reckaze – Oglinda Spartă.


HHN.RO
: Ce piesă de la noi sau de afară ți-ai fi dorit să fie produsă de tine?

ILLusionist:

De la noi Deliric 1 – Fraiere, de afară Looptroop feat. Petter – Top Dogz, Evidence – Chase The Clouds Away.

HHN.RO: Care este primul instrumental pe care l-ai vândut? Cărui artist?

ILLusionist:

Nu mai țin minte, cred că pe la începutul lui 2009, i-am dat lui Cătălin beatul asta cu sample de la Mihaela Runceanu … Anii au trecut și cred că mi-am mai îmbunătățit stilul de atunci până acum.

HHN.RO: Care este piesa momentului pentru tine?

ILLusionist:

Zilele astea am tot ascultat și îmi place mult cum sună Ruste Juxx & The Arcitype Ft. Craig G & General Steele – That La La La.

HHN.RO: Ce proiecte de moment, dar și de viitor ai?

ILLusionist:

În curând o să scot un E.P. de producție cu invitați de afară, mai aștept după 2 piese. În viitor aș vrea să fac un album ca la carte cu foarte multă lume din România, să fie pe el oameni pe care îi ascult de mic, nu cred că o sa îmi fie foarte ușor, dar merită să incerc.

HHN.RO: O vorbă pentru cititorii HipHopNews.RO

ILLusionist
:

Nu mă pricep la urări de genul ăsta, aș zice să rămână cititori HipHopNews, să asculte în continuare rap și să facă mereu ce simt ei că e bine.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu