HipHopLive.ro prezintă: Semifinala Battle MC – 31 August @ Club B52 (București)

După succesul primului campionat naţional de Battle MC desfăşurat în 2012, HipHopLive a continuat şi în 2013 să promoveze acest tip de eveniment underground. Sezonul al doilea al campionatului naţional de Battle MC a început în luna aprilie în oraşul Bucureşti, de unde s-au calificat „debutanţii” Skit şi Dspekt, iar Shobo ( semifinalist al ediţiei trecute ) a primit un wildcard, datorită prestaţiei bune.

Treaba a fost continuată în luna mai, în Constanţa, acolo unde Phunk B ( cel care a făcut o figură frumoasă în finala sezonului trecut ), Ax3l MC şi CVDAS ( ultimul primind un wildcard ) au fost cei ce-au obţinut accesul în următoarea fază a compeţiei. Tot în luna mai, echipa HipHopLive s-a deplasat în oraşul prahovean, Ploieşti, d-acolo de unde s-au calificat Goro şi Chill Out.

Următoarea lună, aduce şi un nou oraş: Piteşti. La Piteşti, lucrurile au fost un pic mai complicate, câştigător fiind Seb, dar echipa HipHopLive a acordat câte un wildcard concurenţilor Trascau şi TZP. Ultimul oraş în care s-au desfăşurat preselecţii, a fost oraşul Braşov. Braşovul este un oraş unde rap-ul se dezvoltă, lucru dovedit şi de numărul participanţilor din zona respectivă: 4. Hootz şi Ultimu’ MC au fost cei ce-au obţinut calificarea direct, iar ca wildcard, au primit Zetu şi MC Coco. Datorită prestaţiei foarte bune şi a faptului că la ultima ediţie au fost finalişti, Faust şi Pytt ( cel care a câştigat anul trecut ) au primit accesul direct la semifinală.

Echipa HipHopLive a restructurat organizarea de anul trecut, adăugând această semifinală în care se vor prezenta 20 de MC, dintre care doar 12 vor accede în finala ce se va desfăşura în toamna acestui an. De asemenea, echipa HipHopLive îşi cere scuze participanţilor din oraşele unde nu s-au putut desfăşura preselecţii. Drept urmare, doi concurenţi din Iaşi ( Tesla Cilum şi Verigalipsa ) au primit un wildcard, iar din Deva, Pietonu’ este cel ce-a beneficiat de acest wildcard.

Juriul acestei semifinale este alcătuit din Subsemnatu’, Omu Gnom, Arssura ( fost câştigător al concursurilor ODD ) şi Nestor ( semifinalist anul trecut şi veteran al acestui tip de eveniment ).

Vă aşteptăm la un show pe cinste, pe data de 31 august 2013 în clubul bucureştean B52, de la ora 21:00. Preţul intrării este de 15lei.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu