HIP HOP KOLEKTIV – o nouă platformă pentru artiști, se lansează pe 10 aprilie în Colectiv cu Paraziții, Dedey și Keri

Joi, 10 aprilie, la Colectiv, BestMusic lansează o nouă serie de evenimente dedicate muzicii hip-hop. Sub egida HIP HOP KOLEKTIV, site-ul de muzică numărul unu din România, își dorește să construiască o platformă unde trupele tinere de Hip Hop pot cântă alături de nume consacrate și așa mesajul lor poate ajunge exact unde trebuie: către potențialii (și viitorii) fani.

Așadar și prin urmare, pe 10 aprilie la HIP HOP KOLEKTIV îi vom vedea pe scenă pe PARAZIȚII alături de Dedey & Keri în clubul Colectiv, probabil cea mai bună locație de evenimente alternative live din București. BestMusic pune la bătaie 3 sloturi pe scenă în deschiderea celor 2 nume deja existențe pe afiș printr-un concurs deschis pe pagină de Facebook a evenimentului aici: https://www.facebook.com/events/227434840792001/

Până pe data de 31 martie puteți veni cu propuneri iar apoi acestea pot fi votate iar primele 3 nume cu cele mai multe voturi vor urcă pe scenă din Colectiv! Biletele pentru HIP HOP KOLEKTIV costă 30 de lei în presale și 40 de lei la intrare și pot fi găsite în format electronic pe www.iabilet.ro și pe www.eventim.ro, www.myticket.ro și www.bilete.ro dar și în Magazinele Diverta din toată țara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu din București, Magazinele Orange, Vodafone și Germanos, librăriile Humanitas și Cărturești, magazinele InMedio și în oficiile Poștei Române.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu