Hardcore Hooligans III – Beatbox, Cypher, BODD – Heaven’s Hell (Constanța)

Hardcore Hooligans” are loc pe data de 4 octombrie 2013, în clubul Heaven’€™s Hell, începând cu ora 22.00 și întinzându-se cu after party-ul DJ-ilor rezidenți.
Taxa de intrare este de 5 lei, (taxa este plătită de public, dar și de artiști sub formă de taxă de participare, drept suport al evenimentului).

ÎNSCRIERILE SE FAC PE PAGINA „HARDCORE HOOLIGANS” (https://www.facebook.com/HardcoreHooligansOFICIAL) PRIN MESAJ, SAU PE ADRESA DE MAIL HARDCORE.DOPING@GMAIL.COM !

În ediția de față, se poate alege dintre 3 concursuri/demonstrații de aptitudini, și anume:

– BEATBOX (concurs, ce edițiile trecute a născut legende și a detronat valori bine-știute în oraș, cu 2 runde per. concurent, fiecare având la dispoziție 40 de secunde, iar finală fiind de 1 minut de căciulă. Publicul este juriul, iar câștigătorul pleacă acasă cu 200 RON)

– CYPHER (categorie nepremiată, dar foarte râvnită în rândul tuturor, ramură ce a creat evenimentul și mentalitatea acestuia, divizată în 2 părți, fiecare găzduind 10 artiști/trupe). Cei înscriși au posibilitatea de ași arăta flow-ul, rimele, și de ce nu, piesele pe negative proprii timp de 4 minute, echivalentul unei piese înregistrate.

– BODD (aka. Măcelul din Heaven’€™s Hell, execuția hater-ilor, battle-ul titanilor, sau alte abrevieri din jargou, este categoria în care MC-ii se vor lupta, într-un sistem piramidal, pentru încă un premiu de 200 RON, criticat de juriu dar și de public, proporții de 3:2 (60%-40%), juriul fiind majoritar în vot. Fiecare concurent are la dispoziție 40 de secunde, aplicându-se regula de 2 runde de la BEATBOX, în finală timpul alocat devenind 1 minut și 20 de secunde de persoană)

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu