Hampenberg & Alexander Brown feat. Busta Rhymes & Shonie – You’re A Star (Video)

Red Clover Media are plăcerea de a vă prezenta Hampenberg & Alexander Brown – You’re A Star (feat. Busta Rhymes & Shonie). Hampenberg este producător, iar Alexander Brown este DJ, în 2009 au început să lucreze împreună și să colaboreze cu nume importante din industria muzicală. Succesul internațional l-au cunoscut cu piesa „Raise the Roof” featuring Fatman Scoop, Pitbull & Nabiha. Piesa “You’re A Star” în colaborare cu Busta Rhymes & Shonie a fost lansată în februarie 2013, în Danemarca, iar acum este lansată și în România prin intermediul casei de discuri Red Clover Media.

Busta Rhymes este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi, cu 11 nominalizări la Premiile Grammy și numeroase colaborări cu artiști precum: Mariah Carey, Janet Jackson, Eminem, Chris Brown, P. Diddy, Pharrell, Mary J. Blige, Kelis, Will.I.Am, Kat De Luna, Pussycat Dolls..

Piesa “You’re A Star” a fost produsă de Hampenberg & Alexander Brown, iar vocea inconfundabilă a lui Busta Rhymes și refrenul cântat de Shonie îi dau o notă aparte. În mai puțin de o lună, “You’re A Star” a ajuns în topurile dance din Danemarca.

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu