Haarp Cord te invită la Ultimatum pentru Artă

Haarp Cord te invită la Ultimatum pentru Artă (16 martie – 13 aprilie)

Deja o tradiție pentru iubitorii de hip hop, Ultimatum pentru Artă continuă să ajute la promovarea artiștilor aflați la debutul unei cariere în muzică, iar în perioada 16 martie – 13 aprilie, va avea loc ediția cu numărul 12 a acestui eveniment.
Concursul organizat de Unic Production, în colaborare cu HipHopNews și BlackSheepSound, oferă premii în valoare de 3500 euro, iar pentru a intra în posesia acestuia, trebuie să pregătiți câte două piese și un freestyle, unde organizatorii vor alege instrumentalul. După alegerea concurenților în urma preselecției realizate de organizatori și juriu, vor fi alese 20 de trupe/MC. Juriul va fi format din artiști deja consacrați din hip hop-ul românesc.
Din 2005 și până azi, Ultimatum pentru Artă este unul dintre cele mai importante concursuri din România, fiind susținut de diferiți artiști din țară. După ce Brugner și-a arătat susținerea față de acest eveniment, este rândul oamenilor de Haarp Cord să vă învite să participați la Ultimatum pentru Artă!
Pentru cei care vor să se înscrie, trebuie să trimiteți demo-urile voastre până la data de 7 martie, la adresa de mail: ultimatumpentruarta@gmail.com

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu