Haarp Cord @ Live Urban Groove (Video)

Prima ediție a celui de-al patrulea sezon Urban Groove i-a avut ca invitați pe Haarp Cord care au acordat un interviu la Unic Studio, unde au dat și câte-un live ce le puteți asculta pe canalul nostru de YouTube.

Brugner a vorbit cu Dragonu, Sișu Tudor, Stres și Tecko Starr mai multe detalii despre viitorul trupei Haarp Cord după încheierea turneului ”Ziua I”, ce a avut loc în mai multe orașe din țară, dar și despre viitorul lor pe plan personal. Mai exact, Dragonu ne-a oferit câteva informații despre Specii, dar și despre viitorul său material ce se intitulează ”Anul Dragonului”, acesta având ca dată de lansare pe 11 mai, în Silver Church din București.
Stres după cum bine știți pregătește intens lansarea de pe 30 martie a materialului său numit ”Blană”, acesta pregătind foarte multe surprize pentru fanii săi. ”Marea Evadare” probabil este unul dintre cele mai așteptate albume ce stă să apară anul acesta la data de 27 aprilie, având lansarea în Silver Church.

Până la următoarea ediție din Urban Groove, vă invităm să urmariți live-urile oferite de Sișu Tudor, Dragonu și Stres alături fiindu-le Tecko Starr.

contact@urbangroove.ro
www.urbangroove.ro

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu