Guess Who – Onoare (Video)

Okapi Sound și Music Expert au lansat astazi la 18.00, noul videoclip Guess Who, Onoare. Premiera a avut loc simultan pe Music Channel, MTV, KissTV și UTV, fiind prima lansare în acest mod din România.

Filmările s-au desfășurat în studiourile din Buftea în regia lui Iulian Moga, regizor care a mai colaborat cu Guess Who pentru videoclipurile Oriunde te duci / Știu deja și Tot mai sus.

Onoare este o melodie cu un mesaj puternic, pentru al cărei videoclip s-a apelat la o producție impresionantă: soldați, arme de foc etc.

În luna octombrie Guess Who a câștigat titlul de cel mai bun artist hip-hop în cadrul decernării premiilor MMA (Media Music Awards), eveniment desfășurat la Sibiu. Acest premiu vine la numai câteva luni după cel ob ținut la Romanian Music Awards 2012.

Videoclipul Onoare vine la o lună după piesa Fără titlu, lansată exclusiv pentru mediul online. Melodia este o colaborare cu Fely și a avut premiera pe pagina de Facebook Guess Who și pe contul oficial de YouTube Okapi Sound.Muzică: Guess Who / Mitză
Aranjament muzical: Guess Who
Text: Guess Who
Trompetă: Harvis Cuni Padron
Synth: Vlad Lucan
Bass: Ionuț Șerban
Tobe: Vlad Bolborea
Mix / master: Bunicu’ Magic
Label: Okapi Sound

Autor: Florin Dumitru

Florin Dumitru
Owner / Project Manager

Lasă un comentariu