Gani revine cu Oglinzi – primul videoclip de pe noul album solo

Gani revine cu Oglinzi – primul videoclip de pe noul album solo

După o perioadă în care s-a concentrat în principal pe activitatea alături de trupa MUZE, Gani revine cu un nou proiect solo. Videoclipul Oglinzi, lansat luni, 27 martie 2017, reprezintă primul single de pe viitorul album al artistei – ce se va numi a.m. – la care aceasta lucrează concomitent cu un material discografic în formula MUZE.

Ilustrată printr-un videoclip conceptual, ce abundă în metafore, dar și în efecte optice, piesa marchează o nouă direcție în privința sound-ului abordat de Gani. Oglinzi îmbină elemente clasice și fresh, completate prin pasaje cântate, care, alături de versurile introspective, contribuie la caracterul profund și personal al piesei.

Videoclipul a fost regizat, filmat și editat de către Daniel Oprea, de partea de light design fiind responsabil Alexandru Macrinici. Piesa, produsă de Imoral, a fost înregistrată la Cutover Studio și PHH Studio, cu mixul și masterul realizate de Călin Grăjdan la PHH Studio.

Gani a debutat în rap în 2004, fiind prima femeie battle MC din România. A renunțat la activitatea de battle în favoarea pieselor, însă elemente specifice, precum punchline-uri, jocuri de cuvinte complexe sau influențe ego rap au continuat să își facă simțită prezența în permanență în activitatea sa ulterioară. Are la activ 4 materiale discografice, colaborări cu unele dintre cele mai reprezentative nume din hip-hop-ul românesc și participarea în calitate de jurat la două turnee naționale Battle MC România.

În paralel cu activitatea solo, alături de EnerGIA, Liry, MGee și Undercover, a pus bazele proiectului MUZE – prima brigadă rap feminină din România.

Gani activează pe principalele platforme social media, precum Facebook, Instagram, Youtube și Bandcamp, de unde doritorii pot downloada și achiziționa în format digital cel mai recent material audio.

Audiție și vizionare plăcute!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu