GALAȚI: Vino să înveți să dansezi alături de Bogdan Bolohan de la Românii au talent pe 19 iulie!

Poster - Galati - Bogdan Bolohan Dance Workshop

Bogdan Bolohan, dansatorul care a câștigat locul 2 la Românii au talent 2015, va susține un atelier de dans în Galați! După ce a susținut primele workshop-uri din turneul național „Expression of Liberty” în diverse orașe din țară, Bogdan sosește pe 19 iulie în Galați, unde îi va învăța pe participanți să se exprime în pași de dans la Casa de Cultură a Studenților, pe Str. Științei, nr. 115.

Segementul pentru începători va avea loc între orele 12:00-14:30, iar cel pentru avansați între 15:00-18:00. Taxa de participare la workshop este de 40 lei și poate fi achitată la fața locului, cu rugămintea de a rezerva un loc telefonic la numărul 0753 145 444 (Andrada).

Workshop-urile sunt structurate în așa fel încât să beneficieze atât începătorii, cât și cei avansați în dans, pe parcursul programului de 6 ore. Începătorii vor învăța bazele Breakdance-ului și vor afla mai multe despre istoria și evoluția acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivație, educație și libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

Participanții avansați vor avea parte de o experiență emoțională completă. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat în totalitate pe expresivitate pură. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente și va avea loc în partea a doua a zilei pentru a crea ambianța ideală. Avansații se vor bucura de parcurgerea unei întregi coregrafii, alături de panel discussion și schimburi de trăiri.

Toate informațiile și noutățile despre turneu pot fi accesate pe pagina oficială de Facebook Bogdan Bolohan.

Facebook event: aici

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu