Freestyle Show sau Arta de a Face Muzică pe Loc

În 2003 câștiga prima competiție de rime pe loc din România, iar în 2013, după 10 ani de experiență, organiza și găzduia prima ediție “Freestyle Show” din București. AFO, cunoscut și ca Emil Teleagă sau Aforic, este printre puținii maeștri de ceremonii din România care știu să mânuiască prin excelență arta rimelor pe loc și să ridice show-urile pe culmi prin improvizație pură.

„Am început să-mi clădesc în minte conceptul Freestyle Show în aceeași perioadă în care lucram ca Inginer Constructor pe șantier. Am vrut să invit alături de mine toți camarazii cu care am dat de-a lungul vremii rime pe loc ca să umplem scena și să ridicăm în aer sala. I-am invitat, pe rând, pe Dragonu, Arssură, DOC, Deliric, Costel, Micutzu și Krem. Mi-am dorit să sparg tiparul clasic de concert, rapper + DJ, așa că i-am anturat cu mine pe Biggie Iordache (Big Blunt) la chitară bass și Razvan la tobe, amândoi tovarăși din Shadowbox, pe Tecko și Grigo (CHRONIC) și pe Dan Basu care să se ocupe de partea de visuals.

Acum mă gandesc că denumirea de show poate suna pompos, dar consider că a ieșit un spectacol cum nu s-a mai făcut la noi pe nișa asta.”

La început de 2014, AFO a reluat proiectul Freestyle Show, de astă dată prin orașe din țară și Europa, urmând să îl aducă în capitală la sfârșitul primăverii. Echipa lui Freestyle îl are la cârmă în 2014 tot pe AFO (voce), alături de Big Blunt (chitară/voce) și Dan Basu (visuals), împreună cu noi posibili colaboratori și invitați.
În curând vor urma să apară pe canalul de YouTube al lui AFO materiale video din prima ediție Freestyle Show, dar și informații despre cel ce se va întâmpla anul ăsta în București.

Mai multe informații despre Freestyle Show, AFO, Big Blunt și Dan Basu găsiți, după cum urmează:

https://www.facebook.com/AFOEMILTELEAGA
http://afomusic.bandcamp.com
https://soundcloud.com/aforic
http://www.youtube.com/AFORICTV
https://www.facebook.com/bigbluntofficial
https://www.youtube.com/bigbluntofficial
https://www.facebook.com/danbasuxy

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu