Finaliștii Românii au talent Bogdan Bolohan și KID A te invită să înveți să dansezi alături de ei la Cluj!

Finaliștii Românii au talent 2015, Bogdan Bolohan și KID A, vor susține două ateliere de dans inedite în Cluj! Vino și tu să înveți să dansezi alături de ei pe 11 și 12 iulie, la Genessis Dance Studio, pe Strada Victor Babeș, nr. 3 (în curte).

Workshop-ul cu Bogdan Bolohan va avea loc pe 11 iulie, între orele 15:30-18:00, iar cel pentru avansați între 19:00-22:00. Taxa de participare la workshop este de 50 lei și poate fi achitată la fața locului.

Workshop-ul KID A va avea loc pe 12 iulie, de la ora 16:00 (dans contemporan experimental) și va continua la ora 18:00 (improvizație), la aceeași locație (Str. Victor Babeș, nr. 3). Taxa va fi de 50 lei pentru ambele workshop-uri KID A; pentru orice alte informații legate de workshop-urile Bogdan Bolohan sau KID A din Cluj, se poate suna la numărul 0747 922 637 (Diana).

STRUCTURĂ – Workshop Bogdan Bolohan

Workshop-ul lui Bogdan Bolohan de pe 11 iulie este structurat în așa fel încât să beneficieze atât începătorii, cât și cei avansați în dans, pe parcursul programului de 6 ore. Începătorii vor învăța bazele Breakdance-ului și vor afla mai multe despre istoria și evoluția acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivație, educație și libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

Participanții avansați vor avea parte de o experiență emoțională completă. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat în totalitate pe expresivitate pură. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente și va avea loc seara târziu pentru a crea ambianța ideală. Avansații se vor bucura de parcurgerea unei întregi coregrafii, alături de panel discussion și schimburi de trăiri.

STRUCTURĂ – Workshop KID A

Pe 12 iulie, de la ora 16:00, cursanții vor beneficia de o abordare diferită a stilului de dans contemporan printr-o coregrafie adaptată atât pentru dansatori începători, cât și pentru cei avansați.

De la ora 18:00, workshop-ul continuă pe partea de improvizație, cel mai bun sistem de dezvoltare personală a fiecărui dansator. Idealul acestui workshop pentru trupa KID A este să arate cursanților lumea din spatele unei simple mișcări.

Toate informațiile și noutățile despre workshop pot fi accesate pe paginile oficiale de Facebook Bogdan Bolohan, KID A și Genessis Dance Studio

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu