Finala ”Hardcore Hooligans” ediția #4

Eveniment: FINALA Hardcore Hooligans #4

Invitați: Sekaze, J Saw, B-Sounds

Afterparty: Dj Kronk

Locație: Heavens Hell @Constanța

Dată: 30 ianuarie 2015

Oră: 22:00

Intrare: 5 lei

Hardcore Hooligans” este la ce-a de-a patra ediție a campionatului local de hip-hop. Finaliștii provin din Constanța, Năvodari, Cernavodă și Mangalia și se strâng în Heavens Hell pentru a se disputa titlurile la Beatbox și Battle-Of-Da-Dome. Vor juriza Phunk B și Nestor alături de public, adică de cei ce vin să susțină artiștii pe 30 ianuarie.

Cei ce se vor întrece la beatbox sunt Purice, Flitch, Rabbid, Haos, Lupu, Rusu, Șopârlă, Jack Napier, iar cei ce vor scuipa rime sunt Psihotrop, Cenușă, Cosmo, Cehaș2, Jimmy, Ciochi, Ax3L MC, Buggz, DAG și Frick.

[box_light]Deturnarea timpanelor și distrugerea boxelor, competiția ce a născut mari valori și a detronat artiști foarte bine cunoscuți ai Mării Negre, organizată pe o structură piramidală, cu două runde per. concurent, fiecare dintre ei având la dispoziție 40 de secunde (x4) pentru a își demonstra aptitudinile, finala fiind ridicată la 1 minut și 20 de secunde. Publicul deține rangul de jurat.

BODD aka. Înfruntarea titanilor, competiția ce-a iscat prietenii, rivalitatea rimelor pe loc, surprize plăcute și neplăcute și scandaluri, însă cu siguranță cea mai așteptată categorie a serii.
MC-ii se luptă într-un sistem piramidal, pentru două locuri în finala de la Constanța și viitoare colaborări alături de Hardcore Hooligans.
Jurizarea se face pe baza publicului și a invitaților (Nestor / Phunk B), însă organizatorii, cât și jurații, au drept de veto în cazul în care un anumit concurent este dezavantajat. Fiecare concurent are la dispoziție 40 de secunde (x4), iar în finala 1 minut și 20 de secunde.[/box_light]

Mai multe detalii aici.

Hai la finală!

Autor: Florin Dumitru

Owner / Project Manager

Lasă un comentariu